Szanowni Państwo,
uprzejmie informujemy, że w związku z rezygnacją jednej ze szkół z projektu, zwolniło się jedno miejsce w projekcie „EKO-LOGIKA. Sztuka roślinnego gotowania”.
To projekt dotyczący wprowadzenia roślinnego gotowania do szkół, który z naszych 3 innowacji cieszy się największym zainteresowaniem wśród techników i szkół branżowych.
Być może to szansa dla Państwa szkoły, aby dołączyć do grona 49 szkół z całej Polski już zakwalifikowanych do projektu?
Przypominamy, jaka placówka może się do nas zgłosić. Zapraszamy:
- szkołę branżową kształcącą w zawodzie Kucharza
LUB
- technikum gastronomiczne kształcące w zawodzie Technik żywienia i usług gastronomicznych
Dlaczego warto zgłosić szkołę do projektu?
- aby wprowadzać z nami mikro innowacje w szkołach gastronomicznych
- każda szkoła otrzyma od nas pełną opiekę:
- dwudniowe warsztaty dla nauczycieli przygotowujące do wdrożenia innowacji w szkole
- wyżywienie, nocleg oraz materiały szkoleniowe podczas warsztatów dla nauczycieli
- warsztaty dla uczniów w ramach zajęć praktycznych z wegańskiego gotowania (łącznie 20 godzin)
- doposażenie szkoły w materiały edukacyjne oraz w zestawy produktów do gotowania na warsztaty praktyczne dla uczniów
- doposażenie kuchni szkoły w podstawowe urządzenia (np. do gotowania na parze)
- wydruk produktów innowacji dla szkół
Komplet dokumentów rekrutacyjnych znajduje się na stronie www projektu:
A w przypadku pytań, pozostajemy do dyspozycji i zapraszamy do kontaktu:
Anna Skotowska
Małgorzata Tłok